Eetcafé Restaurant Traiteur Catering De Hutten Lommel.

U wordt van harte welkom geheten in ons gezellige Eetcafe.
Wij zijn te vinden op de grens van Lommel en Valkenswaard, aan de Luikersteenweg. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bij ons kunt u terecht voor een drankje, lunch en diner. Voor de liefhebber is het goed om te weten dat we over verschillende speciale bieren beschikken. Daarnaast bieden we ook arrangementen voor speciale gelegenheden waarbij u moet denken aan een geheel verzorgde catering of een BBQ. Hierover kunt u verblijvend contact met ons opnemen.
Ons gezellige en gemoedelijke eetcafe is kindvriendelijk, want speciaal voor de kinderen hebben we een buitenspeeltuin en bij minder weer kunnen ze ook binnen in een speelhoek spelen. Naast dat jong en oud van harte welkom zijn, mag u ook altijd uw trouwe viervoeter meenemen. Bij lekker weer kunt u gebruik maken van een van de twee tuinterrassen (voor en achter), welke sfeervol zijn ingericht en u heerlijk kunt genieten.
Eetcafe de Hutten staat voor service en kwaliteit en wij verwelkomen u dan ook graag bij ons.

Traiteur De Croone Restaurant.

U vindt er een uitgebreide bistrokaart met weeksuggesties. Ons sfeervol restaurant zorgt voor een maandelijks gastronomisch meerkeuzemenu dat zelfs ervaren lekkerbekken aangenaam verrast! voor een drankje en een hapje. U vindt er een uitgebreide bistrokaart met weeksuggesties. Ons sfeervol restaurant zorgt voor een maandelijks gastronomisch meerkeuzemenu dat zelfs ervaren lekkerbekken aangenaam verrast!

Traiteur divers Catering Restaurant.

Ontbijtbuffet, lunchpakket en soep. Een brunch of een ontbijtvergadering, een lunchpakket of soep. Het is een extra traiteurservice van onze catering De Variant. Je kan deze extra service zowel telefonisch, via e-mail als online bestellen.

Ontbijt in buffetvorm

We serveren ons ontbijt in buffetvorm met naar wens een assortiment van koffiekoeken, pistoletjes, sandwiches, verschillende soorten brood, rijkelijk aangevuld met beleg, zoethoudertjes en/of fruit en natuurlijk aangepaste koude en warme dranken.

Lunchpakketten: vanaf € 7,50 pp

  • 3 sandwiches met verschillend beleg.
  • 1 potje yoghurt.
  • 1 dessertkoek (type frangipanne, suikerwafel,…)
  • 1 frisdrankje in brikverpakking 0,2l.
  • Verpakt in zakje met servet en lepeltje.

Soep: € 2,20 per liter

 

Cake

  • Cake 10 sneden, natuur, marmer of appel.  € 7,80 /st
  • Familiecake (+/- 24st/cake) natuur of appel. € 13,50 /st

Restaurant Bij U Thuis.
Restaurant Bij U Thuis helpt u graag. De vraag naar meer delicatessen gaf ons het idee om te specialiseren in het maken van prachtige geschenkpaketten, gevuld met exclusieve biscuits en confituren, wijnen, sausjes en andere delicatessen om te schenken of gewoon lekker voor jezelf.Op zoek naar een stijlvol geschenk? Restaurant Bij U Thuis helpt u graag. De vraag naar meer delicatessen gaf ons het idee om te specialiseren in het maken van prachtige geschenkpaketten, gevuld met exclusieve biscuits en confituren, wijnen, sausjes en andere delicatessen om te schenken (of gewoon lekker voor jezelf). We maken het pakket op uw maat, verpakt in karton, een houten kistje of een luxueuze mand.

Traiteur feesten Restaurant Dumon.
Voor onze traiteursdienst bereiden Rik en zijn team vlees- en visgerechten zoals een koud en warm buffet, gastronomische maaltijd, bedrijfslunch, barbecue, communiefeest enz. Met zorg en gevoel voor detail serveren zij dagelijks heerlijk verse, gerookte en gedroogde visproducten, salades en bereide gerechten op basis van vis en vlees.

Wil je met een groep(je) feesten, dan kan je uiteraard ook bij ons terecht.

Alle gelegenheden zijn goed, alles kan: een babyborrel, een communiefeest, een bijeenkomst van collega’s, een feest onder familie, vrienden, … of gewoon zomaar.

We maken graag één of meer mooie tafels voor je vrij, en vanaf 20 personen kan je ook bij ons terecht tijdens de sluitingsdagen van het restaurant.

Interesse? Contacteer ons voor info en mogelijke formules, all in. Kom eventueel eens langs, met een drankje kunnen wij je wensen bespreken en een passend voorstel doen.

Hier volgt een mogelijke formule voor een babyborrel:

Glaasje Cava of Prosecco bij aankomst

Uitgebreid assortiment van warme en koude hapjes
(oa: scampi, vissoep, zalm met geitenkaas, parma ham, ook kinderhapjes, …)

Dessert (Chocolademousse, tiramisu, …)

Frisdranken en witten en rode wijnen naar believen

Duurtijd: 3 uur, vanaf 45 euro per persoon

Opgelet, enkel wanneer je met minimum 40 personen bent op de datum van het bestelde feest kan je beschikken over de volledige accomodatie van het restaurant

Verse popcorn kopen

Knabbelhuisje.be maakt al meer dan 10 jaar zijn eigen verse zoete popcorn. Scholen, organisaties en bedrijven zijn onze drijfveer. Men vroeg ons regelmatig om onze heerlijke popcorn individueel te verpakken al dan niet gepersonaliseerd met een logo sticker van hun zaak of school. Voor iedereen is dit een leuke en lekkere attentie. Mogelijkheden zat, we hebben onze grote puntzakken met een inhoud van 70gram verse popcorn per verpakking. Deze kunnen in tal van aantallen besteld worden en worden u gemakkelijk toegestuurd. De inhoud blijven minstens 14dagen goed als dit koel en donker wordt bewaard. Ben jezelf verzot op die heerlijke verse popcorn? Doe dan je aankoop van een emmertje met de inhoud van 165gram verse popcorn! Deze is makkelijk afsluitbaar om meerdere keren te gebruiken. Het heeft trouwens een leuke retro sticker.

Stretchtent 

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm. Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden.